TILSKUD:

Det kan være dyrt at deltage i kurser. Ikke blot er der en kursusafgift men ofte skal man måske også have fri fra arbejde.

 

Derfor er det rart at vide at du som forældre i de fleste kommuner har krav på min. 1 gratis kursus om året. Du skal blot meddele din sagsbehandler hvilket kursus du ønsker at deltage i og have sagsbehandlerens godkendelse. Du aftaler med sagsbehandleren om vi skal sende regningen på kurset direkte til kommunen eller om vi skal sende den til dig selv og du så derefter får refunderet beløbet af sagsbehandleren. 

 

Husk at begge forældre i de fleste kommuner kan bevilliges minimum1 gratis kursus om året og ofte bliver der bevilliget flere kurser såfremt det har relevans for forældrene. MEN generelt kan du ikke opspare dine kurser, d.v.s. at hvis du ikke tager på kursus et år så får du det ikke tilgode men mister ganske enkelt muligheden det år. Så hjælp dig selv og sørg for at få taget de kurser der kan hjælpe dig og din familie og lette jeres hverdag.

 

Griber kurset ind i din normale arbejdsdag så husk også at søge om tabt arbejdsfortjeneste. Kommunen refunderer så din løn for de dage du deltager på kursus. For yderligere spørgsmål kan du også kontakte os - vi vejleder dig gerne I hvorledes du søger.

 

Er du arbejdsledig og har du interesse i vores opkvalificeringskursus til handicaphjælper så tal med din sagsbehandler hos AF og få godkendt din deltagelse i kurset. Vi sender så opkrævningen direkte til AF - det koster dig ikke noget !

Husk at I som forældre til et handicappet barn kan søge om at få betalt relevante kurser af jeres kommune

Region Hovedstaden &

Region Sjælland:

Helgavej 31

3060 Espergærde

Region Nordjylland &

Region Midt:Jylland:

Mariane Thomsens Gade 39, 1.4

8000 Aarhus C

Region Syddanmark:

Perlegade 43

6400 Sønderborg

42 24 44 48