STABIL HANDICAPHJÆLPER MED PÆDAGOGMÆSSIG BAGGRUND SØGES – 20 TIMER/UGE

 

Handicapkonsulenterne søger en handicaphjælper til tiltrædelse HURTIGST MULIGT – kontakt os derfor gerne i dag på tlf. 2688 0205.

 

Du skal arbejde hos en familie i Slagelse som har en søn på 7 år som har infantil autisme. Det er et krav at du har en pædagogmæssig baggrund. Herudover vil det være en stor fordel at du har erfaring i at arbejde med autistiske børn.

 

Du vil skulle hjælpe familien med pasning og aktivering af drengen samt give moderen ”et pusterum” og kunne være alene med drengen. Arbejdstiden vil typisk være hverdage fra 17-21 samt nogle vagter i weekenden. Er 20 timer for meget kan jobbet evt. deles mellem 2 personer.

 

Løn: Basislønnen er 125 kr i timen på hverdage hertil kommer der evt. aftentillæg samt tillæg i weekenderne så på enkelte vagter i weekenden kan du oppebærer en timeløn på ca 200 kr. Du optjener naturligvis også feriepenge (12,5%) samt ferietillæg (1%) af den optjente løn.

 

Er du frisk på jobbet så skynd dig at kontakte os på tlf.: 2688 0205 eller skriv en kort ansøgning på til: kundeservice@handicapkonsulenterne.dk – att.: Flemming Nielsen

 

 

Handicapkonsulenterne er en vigtig aktør indenfor handicapområdet. Firmaets målsætning er at højne kvaliteten af ydelserne til de handicappede borgere samtidig med at kommunernes udgifter reduceres. Handicapkonsulenterne tilbyder kurser og foredrag ligesom Handicapkonsulenterne også tilbyder administration af BPA-ordninger og afløsning til voksne handicappede såvel som aflastning til familier til børn med handicap. Endelig tilbyder Handicapkonsulenterne også ydelser til det offentlige for bedre effektivisering og forvaltning af handicapmidlerne.

Sjælland

Helgavej 31

3060 Espergærde

Jylland

Kunnerupparken 36

8361 Hasselager

Telefon

42 24 44 48