DETTE JOB ER BESAT TIL ANDEN SIDE MEN SEND OS EN ANSØGNING HVIS DU KUNNE VÆRE INTERESSERET I ET LIGNENDE JOB

HANDICAPHJÆLPER TIL LEJLIGHEDSVISE WEEKENDVAGTER SØGES!

Vil du gerne tjene en ekstra ”skilling” om måneden ?

Vil du gerne have et givtigt job hvor du gør en forskel ?

Handicapkonsulenterne søger en handicaphjælper som har lyst til at passe en dreng på 2 år ,med cerebral parese, i hans hjem mens hans forældre og øvrige søskende får et pusterum. Du skal kunne lege og underholde drengen samtidig med at du også skal skifte hans ble når nødvendigt. Drengen får mad udelukkende gennem sonde derfor skal du også være villig til at lære at betjene sonden.

P.t. har familien brug for 16 timers afløsning per måned i weekender – ca. hver 2. måned. Senere kan der evt. blive tale om flere timer. Familien bor i Ørsted på Norddjurs.

Din timeløn vil være mellem 120 – 227 kr alt efter om der er tale om en lørdags eller søndagsvagt og om det er dagtimerne eller aftentimerne. Lønnen følger FOA´s overenskomst på området.

Start: Hurtigst muligt.

 

Er du frisk på jobbet så skriv en kort ansøgning til: kundeservice@handicapkonsulenterne.dk – Mrk.: Aflaster - Norddjurs

 

Handicapkonsulenterne er en vigtig aktør indenfor handicapområdet. Firmaets målsætning er at højne kvaliteten af ydelserne til de handicappede borgere samtidig med at kommunernes udgifter reduceres. Handicapkonsulenterne tilbyder kurser og foredrag ligesom Handicapkonsulenterne også tilbyder administration af BPA-ordninger og afløsning til voksne handicappede såvel som aflastning til familier til børn med handicap. Endelig tilbyder Handicapkonsulenterne også ydelser til det offentlige for bedre effektivisering og forvaltning af handicapmidlerne.

Region Hovedstaden &

Region Sjælland:

Helgavej 31

3060 Espergærde

Region Nordjylland &

Region Midt:Jylland:

Mariane Thomsens Gade 39, 1.4

8000 Aarhus C

Region Syddanmark:

Perlegade 43

6400 Sønderborg

42 24 44 48