Husk at du som forældre til et handicappet barn kan få relevante kurser bevilliget af dit barns sagsbehandler

KURSER:

Vores 3 kurser henvender sig til forældre og pårørende til handicappede børn. Erfaring viser at mange forældre står famlende når de modtager besked om at deres barn er handicappet eller når barnet når en ny periode i sit liv. Ved at deltage på vores kurser får forældre og pårørende et nærmere indblik i hvad de kan forvente sig af fremtiden samt hvilke problemstillinger de især skal være opmærksomme på. Samtidige får de nogle værktøjer til at lette dagligdagen, samarbejdet med det offentlige samt fastholdelse og udvikling af deres parforhold samt individuel bearbejdning af de mange følelser og tanker det medfører at have et handicappet barn. Nogle kurser foregår over nogle få dage mens andre foregår løbende over et år. Nedenfor kan du læse nærmere om de 3 kurser ved at "klikke" på dem du synes er relevant.

For booking og yderligere spørgsmål kontakt os på tlf 4224 6336 eller mail: kundeservice@handicapkonsulenterne.dk

KURSUS: NYBAGT FORÆLDRE TIL ET HANDICAPPET BARN

​​

At blive forældre til et handicappet barn kan være som at komme til Rom uden en rejseguide. Man føler sig  fortabt og forladt. På dette kursus lærer du om livet som forældre til et handicappet barn af forældre der har været igennem det før dig. Lær hvilke krav du har og hvilke tilbud der er samt hvordan du bedst kan gribe den nye hverdag an.

KURSUS: ​DE FØRSTE 18 ÅR​
 

Dette kursus giver dig et indblik i hvad du kan forvente dig i de første 18 år af dit handicappede barns liv. Hvad er der af pasningsmuligheder igennem barndomsårene fra vuggestue til ungdomsklub. Hvad med fritidsaktiviteter ? Skal jeg selv transportere mit barn ? Hvad er PPR og hvordan kan de hjælpe mig, etc., etc... Lær om alle de forskellige tilbud til dig og dit barn

KURSUS: OVERGANG FRA BARN TIL VOKSEN

​​

Bekymringerne og spørgsmålene er mange hos forældrene når ders handicappede barn når voksenalderen. Dette kursus undervises af uvildige fagfolk og forældre som selv har været igennem processen og giver kursusdeltagerne et indblik i mulighederne for deres barn så de kan træffe det rigtige valg for livet for deres barn.

Region Hovedstaden &

Region Sjælland:

Helgavej 31

3060 Espergærde

Region Nordjylland &

Region Midt:Jylland:

Mariane Thomsens Gade 39, 1.4

8000 Aarhus C

Region Syddanmark:

Perlegade 43

6400 Sønderborg

42 24 44 48