HVAD I KAN FORVENTE

marius-ciocirlan-vMV6r4VRhJ8-unsplash.jp

Enhver specialskole, klub, døgninstitution eller privat arbejdsgiver bør gøre sig nogle tanker om deres forventninger til samarbejdet med Handicapkonsulenterne og det koncept og den kvalitet vi opererer efter

Ved et samarbejde med Handicapkonsulenterne kan I forvente tilbud med konkurrencedygtige priser og konditioner hvor der er taget højde for gældende overenskomster.

Handicapkonsulenterne føler også at relationen mellem os som samarbejdspartnere er meget vigtig – ligegyldigt om det kun er en enkelt gang eller to om året I bruger vikarer, eller om det er kontinuerligt over hele året. Vi dedikerer os til at kunne møde jeres behov på både kort og længere sigt og til at have en løbende og konstruktiv kontakt til jer som giver jeg tryghed og sikkerhed for at jeres behov kan blive mødt med - om nødvendigt - kort varsel og naturligvis kvalificerede vikarer.

Hos Handicapkonsulenterne har I en fast primær konsulent tilknyttet, der får specialviden om netop jeres behov. For at sikre os en effektiv betjening af jer året rundt er I også tilknyttet en sekundær konsulent der tager over ved sygdom og ferie hos den primære konsulent.

For at kunne betjene jer effektivt har vi valgt både at have kontorer i Jylland og på Sjælland. I Jylland holder vi til på Søndergade 44 (Strøget) i Århus. Her varetager vi alle opgaver i Jylland og på Fyn. På Sjælland har vi kontor i Espergærde hvorfra vi betjener København, Sjælland og Øerne.

Vi ved naturligvis at prisen er vigtig for jer - og selv om vi tilbyder konkurrencedygtige priser som er blandt de billigste på markedet så er vi samtidig garant for stabile og kvalificerede vikarer. Typisk så koster det jer kun ca. 50 kr. mere i timen at bruge vores vikarer end hvis I selv har vikarerne ansat direkte. For dette forholdsvise lille ekstra beløb slipper I derimod for al administration og skal blot koncentrere jer om at byde vikaren velkommen og fortælle om de aktuelle arbejdsopgaver. 

Bliver I glade for en vikar så kan I efter 3 måneders ansættelse - frit og kvit - selv fastansætte vikaren uden beregning - det er det vi kalder: Try & Hire. Kontakt os for nærmere information om dette koncept.

Slutteligt er det vigtigt at I er opmærksomme på at det forsikringsmæssigt er jeres forsikring, der dækker vores vikarer i arbejdstiden.

 For bestilling af vikarer - ring til os på telefon 42 24 44 48 eller send en mail til kundeservice@handicapkonsulenterne.dk