BORGER:

At blive forældre eller familie til et handicappet barn betyder store omvæltninger for de fleste. Hvordan skal vi håndtere den nye situation ? Hvilken hjælp kan vi få i dagligdagen ? Hvad betyder det for søskende ? Hvordan vil vort liv se ud de næste mange år ? Hvad er bedst for vort barn ? Hvad med vort arbejdsliv ? ..... og mange mange flere spørgsmål trænger sig på. Det er som at være kommet på ferie med den forkerte ferieguide. Er du i Holland med en guide til Rom så hjælper den ikke så meget - og den guide vi typisk har fået med i vort liv er en guide til en normal familie med sunde og raske børn.

 

Tingene kan synes overvældende og derfor har vi hos Handicapkonsulenterne sammensat kurser, foredrag og konsulentydelser der kan lette jeres hverdag, give jer tryghed og viden og forberede jer til et liv der sagtens kan være fantastisk. Hvor jeres barn måske ikke er som alle de røde roser i buketten men er den midterse hvide rose som synes endnu flottere omgivet af de røde.

 

Foredragsholdere, kursuslærere samt konsulenter er alle personer som hver især har haft det at have en handicappet i familien tæt inde på livet. Vi ved at med planlægning kommer man langt. Har I tænkt et skridt videre end sagsbehandlerne når I møder dem så er I mere end halvvejs ved målet. Og har I ikke overskuddet til selv at være ene om ansøgninger, anker, årsmøder med sagsbehandlere, handicapbiler, hjælpemidler, alternative behandlingsformer, etc. - ja så skal I prøve at læse mere om vores ydelse "Handihjælp" hvor du som medlem giver et fast kontingent men tilgengæld har en mentor samt en person der laver dine ansøgninger, anker, m.m. og som ved hvad du kan have brug for og krav på.

 

Klik på ikonerne nedenfor for mere information eller kontakt os på telefon eller mail - kontaktoplysninerne finder du ovenfor. Vil du vide mere om "Handihjælp" så klik på ikonet øverst til venstre på siden.

Show More

Region Hovedstaden &

Region Sjælland:

Helgavej 31

3060 Espergærde

Region Nordjylland &

Region Midt:Jylland:

Mariane Thomsens Gade 39, 1.4

8000 Aarhus C

Region Syddanmark:

Perlegade 43

6400 Sønderborg

42 24 44 48