Bliv vikar 

og få et godt og stabilt job

Fleksible arbejdstider

Som vikar er du selv herre over, hvornår på året og døgnet du vil arbejde. Du skal blot lade os vide, hvornår du kan og ønsker at arbejde, så sørger vi for resten.

Nye muligheder

Du har mulighed for at blive sendt ud til specialskoler, klubber, døgninstitutioner samt i private hjem. Er både du og arbejdspladsen tilfredse med hinanden, sørger vi for at matche jer ved fremtidige bestillinger af vikarer.

God løn

Vi efterkommer ikke blot overenskomsten, men sørger for, at du får en attraktiv løn for det arbejde, du udfører. Du kan tjene en timeløn på over 200 kr. alt efter, hvornår på ugen og døgnet du arbejder.

14344697_1561807974126995_55152602065537

Stabilt arbejde

Vikararbejde kan godt være stabilt arbejde. Det kræver først og fremmest, at du er stabil og møder til tiden, samt at du er villig til at arbejde forskellige steder fra dag til dag, når det er nødvendigt.

Udbyg netværk

Hvad enten du er studerende, flexjobber, arbejdsløs eller blot gerne vil tjene nogle ekstra penge, så giver et vikarjob dig mulighed for at udvide dit netværk og måske få en senere fastansættelse på fuldtid eller deltid.